Änglahundar

"Minnena lever vidare och de finns alltid med i våra tankar"


Soulfulface ARubra

Lilly

2009 04 07 - 2021 12 18

e. Red Norris    u. Charlie Bay Queen Dorotea 

 Den minsta hunden i gänget men som fångade allas hjärtan med sin utstrålning och sin attityd att hon minsann kan göra det som de stora hundarna kan. Även om det innebär att apportera en mindre fågel. Hon var min sons ständiga följeslagare, hon har stått honom nära. De två satt ihop som ler och långhalm. Hon kommer vara evigt saknad av oss alla! 


Guldekens Fanta

Birdie

 2007 07 23 - 2019 08 21
e. Chribas Calypso  u. Guldekens Paradise 


Birdie, hunden som föddes med pondus. Den utstrålningen och hållningen hon alltid haft är som att vara född till att bli en ledare. Hon har alltid bara klivit in lugnt och harmoniskt och tagit ledarrollen bland hundarna. Med en liten räv bakom varje öra så har hon varit så rolig att jobba med. Och funnits med genom vått och torrt i drygt 12 år! Hon är tiken som tagit sin plats i alla våra hjärtan. 

Birdie har lämnat 3 kullar efter sig:

- Blommiga musketörerna-kullen

- Grekiska mytologi-kullen

Hjo-kullenStartrucks Cosmo Cramer

Benzon

2009 02 08 - 2017 02 10

e. Slettos Baron u. Skansens Evita

Benzon, eller skägget som vi kalla honom med kärlek i rösten. Vår stora ungdomliga hane som aldrig riktigt växte upp utan gärna fortsatte med sina tonårsfasoner. Vi brukade kalla honom världens äldsta unghund <3

Han kom in som en tornado i vårat liv men blev fast hos oss och man fick flera år med mycket glädje och gråa hårstrån. Matilda tog över honom när han var 2 år, han växte till sig och blev en go och glad arbetskompis, med vissa tendenser kvar av sina ungdomliga egenskaper. Efter en tids sjukdom tog vi beslutet att han skulle få somna in, men han fattas oss. Klumpigheten blev en del av vår vardag och ett levnadssätt, världens goaste skägg. 


Guldekens Paradise

Lizzy

2003 04 09 - 2015 10 16

e. SE U(U)CH Limetwigs Major Bailey  u. Fragrances Corinne Cobson

Lizzy var en riktigt trevligt tik som var pigg på att hitta på nya roliga aktiviteter. En tik som är väldigt lätt att ha att göra med och super smidig att ha med sig överallt. Lizzy är mamma till "Whisky-kullen" och "Läsk-kullen", där alla valpar har vuxit upp och blivit trevliga och sociala vuxna hundar!
Lizzy levde sista åren som pensionär ihop med min äldsta dotter Miriam och var med ute i stallarna och njöt av sitt nya liv som pensionär.Stonebodys El Emperador 

Chippen

2006 06 20 - 2015 08 19

e.Mc Marras Peewees Poker Face   u. Wänerlands X-Cindy

Chippen var en kille med humor! Går inte än dag utan att han hittade på något skoj. Men trots det busiga fasaden så var han en riktigt trevlig hane som var lyhörd och lättlärd. Han såg tydligt vart tomtgränsen gick och hade inga tendenser alls att ge sig ut på egna äventyr, även om det står en älg och tittar på honom. Helt enkelt var han en trygg humoristisk och snygg hane. 

Han har två kullar efter sig.


Fragrance´s Corinne Cobson 

Emma

1997 01 03 - december 2005

e. Dewmist Secret Service   u. Fragrances Issey Miyake

Emma var en bestämd tik med en bestämd åsikt men ändå väldigt mycket arbetslust. Det blev både lydnad, apportering, viltspår men även agility för hennes del. Emma blev även kennelns stamtik, och man märker allt att det finns en liten Emma i varje generation.
Hon var också en väldigt bra familjehund och alla mina barn brukade säga att hon var deras "stor-mamma". Och det var hon verkligen!
Emma fick tyvärr somna in vintern 2005.


Guldekens Sunny Girl

Sunny

2001 05 12 - 2005 06 20

e. Goldsans Ad Lib u. Fragrances Corinne Cobson

Sunny föddes ur kennelns andra kull och blev min dotter Matildas bästa vän. De provade på apportering, viltspår och agility. Sunny var en tuff tik med järnvilja och var en bra lärare till Matilda. Hon blev tyvärr inte så gammal pga av skada. 

Guldekens kennel

Ollenicklasväg 12, Vänersborg

0702-598468

guldeken@yahoo.se

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång