OM OSS

Hundar har varit en stor del av mitt liv och har tidigare jobbat med Bouvierer och Tervurenser. Jag är utbildad SBK instruktör och sitter numera även med i styrelsen för Norra Älvsborg kennelklubb. I familjen finns 3 utflugna barn och bor ihop med sambon Tony i en villa i Vänersborg.  

Den första golden retrievern som kom in i vårt liv var Fragrances Corinne Cobson, som kallades Emma. Hon kom in i familjen -97 och det var även hon som blev stamtiken för Guldekens Kennel. Startskottet för kenneln var år 2000 då första kullen föddes. Och sen har fortsatt med samma tiklinje där viktiga tikar i kenneln har varit döttrarna Guldekens Just Perfect (Signe) och Guldekens Paradise (Lizzy) födda -03. Lizzy fick sin andra och sista kull -07 där vår tik Guldekens Fanta (Birdie) föddes i en stor kull på 11 individer. Ur Birdies sista kull föddes bl.a. Guldekens Amaryllis (Vizzla) - 14.  

Min tanke om Golden är att den ska vara en aktiv hund som ska passa för den aktiva familjen men även den som vill komma ut på tävlingsbanorna oavsett om det är jakt, lydnad, agility eller utställning. Huvudsaken är att hunden får en stimluerande vardag och vara med på familjens aktiviteter. 

Utöver Golden Retriever har det passerat Flatcoated Retriever, Schapendoes, Riesenschnauzer och King Charles Spaniel i kenneln. 

Guldekens kennel

Ollenicklasväg 12, Vänersborg

0702-598468

guldeken@yahoo.se

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång